Infermeria

 

El 17 de juny de 2015 s'ens va fer entrega de la tercera edició del prestigios

Premi Fernando Vidal

al millor treball original, realitzat tant a l'àmbit hospitalari com d'atenció primaria, dins el camp del dolor.

Aquest premi es concedit per la Societat Catalana del Dolor de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

 

Agraïments

Moltes gràcies en nom meu, i dels meus companys del departament de psicologia, dels que hi som ara i dels que hi han estat col·laborant en aquests onze anys que ja han passat des de la creació d'aquest departament.
Per nosaltres aquest premi es un reconeixement molt important de la tasca que estem fent a la Clínica del dolor, i ens anima a continuar millorant els tractaments psicològics per les persones amb dolor crònic.
També volem agrair el suport que tenim de tot el personal de la unitat metges, infermeres i administratives, i sobretot el del nostre cap en Daniel Samper.

Gràcies

Ricard Semis

Juny 2015

 

Volem compartir el contingut d'aquesta feina amb les persones que dins l'àmbit professional puguin estar interessades, quedi clar que és una informació fruit del treball de la Unitat del Dolor del nostre hospital, per tant demanem que qualsevol utilització total o parcial del material, sigui sense anim de lucre i que quedi referenciada la seva procedencia.

 

Per professionals

 

 

 

 


  

psicologia@clinicadolorgermanstrias.com